Je huis snel verkopen aan de goede prijs

Er bestaat slechts één succesformule om snel én aan een goede prijs te verkopen: zo veel mogelijk kopers op een korte periode aantrekken.

De juiste zoekertjessites kiezen is cruciaal

Er bestaan niet minder dan een twintigtal zoekertjessites voor vastgoed in België. Helaas is het aantal zoekertjes dat een website aanbiedt helemaal niet evenredig met hoeveel potentiele kopers een website aantrekt. Sterker nog, de juiste website voor jou wordt in belangrijke mate bepaald door het type van jouw huis en je regio. Wees dus niet verbaasd als zelfs grote en dure sites weinig of zelfs geen kopers voor jouw woning genereren.
IMMO IQ monitort continu de performantie van een groot aantal sites en selecteert steeds de drie zoekertjessites die het beste bij jouw woning passen.

Met social media vindt je kopers die nog niet actief op zoek zijn

Een groot deel van de potentiele kopers voor jouw huis is niet regelmatig actief op zoekertjessites. Gelukkig kan je via social media bijzonder gericht te werk gaan. Verkoop je bijvoorbeeld een betaalbare woning met drie slaapkamers en een tuintje? Dan plaatst IMMO IQ betaalde Facebook en Instagram advertenties bij de jonge gezinnen uit jouw buurt. Bij elke social media campagne bereiken we telkens (tien)duizenden zorgvuldig geselecteerde personen. Als je zo 3 à 5 extra kopers vindt, heeft dat een grote impact op de snelheid van verkoop en de prijs.

De foto’s maken het huis

Een koper besteedt maar 5 seconden aan elke advertentie. Heeft jouw huis dan nog niet overtuigd? Dan wordt je onherroepelijk weggeklikt. Woningen met professionele foto’s (smartphones tellen niet) worden gemiddeld 32% sneller verkocht worden en aan verkoopprijs die tussen €5.000 en 20.000 hoger ligt. Dankzij onze professionele fotograaf met professionele lenzen, de juiste belichting en invalshoek en ervaring hoef jij hier niet van wakker te liggen.

Help de realiteit een handje

Tenslotte hoe je niet vies te zijn om alles wat beter voor te stellen met Photoshop. Is je gras wat geler na de hittegolf? Is je huis rommelig of zijn je meubels niet meer up to date? Of toon je liever hoe je huis er uit kan zien na een grondige renovatie? Wij kunnen het allemaal.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND JOUW AFSPRAAK