WIJ DE ZORGEN, JIJ HET GELD. HOE WERKT DAT?

Met IMMO IQ verkoop je je huis helemaal zelf en dat aan maximale verkoopwaarde. We bepalen samen een correcte waarde, brengen al je papierwerk in orde en zorgen voor uitstekende marketing.

Voor jou blijft enkel nog het bezichtigen over. Dat resulteert trouwens in een snellere en aangenamere verkoop, want kopers hebben meer vertrouwen in eigenaars. Bovendien staan we met ons team van experts van begin tot eind klaar om je te helpen bij elke stap. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

HAAL MEER UIT JE VERKOOP MET IMMO IQ

BELOFTEVOL BIZIDEE

Verkozen tot meest beloftevolle onderneming door Bizidee.

3 WEKEN

90% van onze klanten vindt binnen drie weken de finale koper. En dat zonder in te boeten aan prijs.

JURIDISCH OP PUNT

We garanderen dat alles wettelijk verloopt en in orde is.

BEKIJK ONS AANBOD

BEREKEN UW BESPARING

De geschatte waarde van je woning:

320.000

versleep het blokje naar de geschatte waarde van je woning

-

6.400

EXTRA OP JE BANKREKENING
MET  IMMO IQ

Heeft uw woning een geschatte waarde van € 320.000 ?
Dan betaalt u een traditionele makelaar gemiddeld € 9.600 aan kosten.
Als u uw huis verkoopt met IMMO IQ zal deze kost gemiddeld met € 6.400 dalen.

Deze berekening is exclusief BTW

WIL JE MEER WETEN?

Contacteer ons

of bekijk onze FAQ-pagina.

Contacteer ons

of bekijk onze FAQ-pagina.

DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR

Met de professionele foto’s van IMMO IQ kreeg ik binnen de week 5 aanvragen voor onze opendeurdag én had ik binnen de 2 dagen een bod voor mijn huis dat hoger lag dan de vraagprijs. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden aan iedereen die zijn huis goed maar ook vlot wil verkopen.

Flo uit Hoeilaart

We waren echt onder de indruk van de gedetailleerde waardebepaling en wisten precies wat onze woning waard is.

Bjorn uit Kontich

Dankzij de sterke marketing kregen we onmiddellijk een hoop bezoekaanvragen en was de woning op 2 weken aan de vraagprijs verkocht.

Willy uit Meise

Toen de woning online kwam kreeg onmiddellijk 15 aanvragen waarvan 5 absoluut nog  voor de kijkdag wilden komen kijken. Op 2 weken heb ik 15.000 euro boven de vraagprijs kunnen verkopen.

Alexander uit Kontich

Ik ben een projectontwikkelaar in Antwerpen en ik werk voor al mijn projecten met IMMO IQ. Vooral hun foto’s en sociale media campagnes hebben voor mij altijd goed gewerkt.

Dries uit Antwerpen

Bij het tweede bezoek was mijn appartement verkocht aan vraagprijs en nam de koper ook nog eens mijn gordijnen over. 2 weken later zaten we bij de notaris voor de compromis.

Nathalie uit Deurne

Nadat IMMO IQ de marketing en documenten voor een commercieel pand had verzorgd, besloot ik om ook de gezinswoning te koop te zetten. Super gemakkelijk. Alle documenten, fotografie en marketing wordt voor u in orde gebracht en door zelf de bezoekers rond te leiden konden mijn broer en zussen de opbrengst onder ons verdelen.

Lieve uit Kruibeke

Als ontwikkelaar gebruik ik IMMO IQ voor mijn social media campagnes

Birgit uit Knokke

“Gisteren hebben we het appartement officieel verkocht bij de notaris. :) Heel blij dat alles goed is verlopen. Hartelijk dank voor alle goede zorgen, erg blij met de service van IMMO IQ.”

Sebastiaan uit Brussel

“Eigenlijk koos ik in de eerste plaats voor IMMO IQ omwille van het grote prijsverschil met een traditionele makelaar.  Dat daaraan zo’n top service was gekoppeld heeft me eerlijk gezegd meer dan aangenaam verrast.  Van de hele administratieve rompslomp hoefde ik mij niks aan te trekken en de foto’s en algehele presentatie van ons huis lokten een flink aantal belangstellenden.  Ik voelde bovendien al van bij het eerste contact dat onze woning niet louter een dossier was, maar een project dat men zich ter harte nam.  Onze contactpersoon was  tijdens het hele verkoopproces heel vlot bereikbaar en bij de minste twijfel of vraag van mij kant kreeg ik deskundige raad en advies.

Ook al doet de huizenmarkt het momenteel globaal genomen zeer goed, toch ben ik ervan overtuigd dat IMMO IQ er in belangrijke mate toe heeft bijgedragen dat wij konden rekenen  op een groot aantal kijkers (ook van buiten de regio), dat ons huis op enkele dagen werd verkocht, en dit ook nog eens ruim boven de vraagprijs.

En van het uitgespaarde makelaarsvergoeding kan ik een paar heel mooie meubelen kopen voor in mijn eigen nieuwe woning.”

Anouche uit Kalmthout

BEN JIJ ER OOK KLAAR VOOR?

Boek een gratis telefoontje en we geven je graag tips over de verkoop
van jouw woning. Op een moment naar keuze.

ONTVANG GRATIS ADVIES

OF BEL NU GRATIS

Dankzij de steun van